Od początku kwietnia na stacjach sieci Shell dostępna jest rozszerzona oferta gastronomiczna. Klienci będą mogli spróbować sałatki cezar, bagietki ze stripsami oraz włoskiej przekąski na bazie ciasta do pizzy z dodatkiem mozzarelli. Sieć zadbała również o osoby, które nie jedzą mięska, dlatego pojawiły się propozycje dla wegetarian.

Nasze produkty charakteryzują się obecnością świeżych warzyw, zarówno w gotowych propozycjach, jak i w koncepcie „Jesz co chcesz” – podkreśla Andrzej Nos, category manager w Shell Polska.

Każdy znajdzie tu coś dla siebie – na śniadanie, obiad, na mały głodek czy pyszną kawę na pobudzenie w podróży. W 150 lokalizacjach na klientów czeka rozszerzona oferta o nazwie „Jesz co chcesz”. Ponadto w siedmiu wybranych punktach MOP funkcjonują restauracje szybkiej obsługi, tzw. bistro. Sieć Shell wychodzi naprzeciw potrzebom podróżujących klientów. Dlatego można tu również podgrzać w mikrofalówce posiłek dla dziecka, a w wybranych punktach zlokalizowano kąciki dla malucha oraz siłownie na świeżym powietrzu.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *