Czwarta już edycja Kongresu Słodycze i Przekąski Sweets&Snacks 2018 odbędzie się 15 listopada 2018 r. w hotelu Renaissance Warsaw Airport w Warszawie. Zachęcamy do wzięcia udziału w wydarzeniu organizowanym przez Wydawnictwo Gospodarcze, wydawcę m.in. portalu wiadomoscihandlowe.pl.

W trakcie IV Kongresu Słodycze i Przekąski 2018 dyskutować będziemy o zmieniającym się miejscu słodyczy i przekąsek w diecie Polaków oraz o przyszłości obu tych kategorii produktowych. Poruszymy kwestie związane z najnowszymi trendami, innowacjami oraz ewoluującymi strategiami firm producenckich i sieci handlowych. Wiele godzin debat, prelekcji i prezentacji dostarczy wiedzy, której nie znajdziecie Państwo nigdzie indziej.

Uzupełnieniem bogatej części merytorycznej Kongresu będą towarzyszące wydarzeniu targi TOP-produktów i usług. KSiP to także okazja do networkingu, szczególnie podczas tzw. business-mikserów – bezpośrednich spotkań producentów z kupcami, aranżowanych przez organizatora wydarzenia.

Kategorie produktowe reprezentowane na Kongresie:
– wyroby czekoladowe (tabliczki, cukierki, batony, praliny, bomboniery)
– wyroby nieczekoladowe (karmelki, draże, pastylki, gumy do żucia, dropsy, żelki, lizaki
– przekąski alternatywne (mięsne, nabiałowe, owocowe)
– przekąski słodkie (bakalie, batony musli)
– herbatniki, ciastka, wafle (familijne, impulsowe)
– wyroby piekarniczo-ciastkarskie (ciasta pakowane, drożdżówki, muffiny)
– lody (familijne, impulsowe)
– słodycze funkcjonalne (batony proteinowe, energetyczne, produkty dla diabetyków, bezglutenowe)
– przekąski słone (suchary, paluszki, precle, chipsy, orzeszki)
– strefa kasy (gumy do żucia, batoniki, wafelki, draże, dropsy, pastylki, lizaki, „bite size”)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *